بیشتر اعتقاد بر این است که مصرف قند های ساده باعث بالا رفتن قند خون و در نتیجه بالا بردن بازدهی در روز امتحان میشود به همین دلیل غالبا افراد در روز کنکور از آبنباتها یا آب میوههای مصنوعی یا کیک و کلوچه استفاده میکنند
نکته قابل ذکر این است که قندهای مصنوعی مثل آب نبات، کیک و… همانطور که به سرعت قند خون را بالا میبرند، به سرعت نیز باعث افت آن میشوند و نهایتا تا یک ساعت میتوانند گلوکز خون را بالا نگه دارند. در نتیجه این نوسانات در قند خون اصلا نتیجه مساعدی در روز امتحان کنکور نخواهد داشت
طبق تحقیقات مشخص شده مصرف قند های طبیعی مثل کشمش، مویز، توت خشک یا انجیر خشک، مدت زمان بیشتری قند خون رو بالا نگه داشته و باعث نوسانات قند خون نخواهند شد.
همچنین مصرف آب در جلسه کنکور بسیار مهم است زیرا آب برای گردش خون و عملکرد سلول های مغز لازم است همچنین توصیه میشود از آب میوه های طبیعی و خانگی استفاده شود نه آب میوه های صنعتی
شب قبل از کنکور به هیچ عنوان از چای، قهوه، نسکافه و نوشابه استفاده نکنید زیرا کافئین موجود در این نوشیدنیها به شدت کیفیت خوابتان را افت میدهد در عوض سعی کنید از غذاهای حاوی امگا 3 مثل میگو به عنوان شام استفاده کنید و سعی کنید فاصله بین شام و خواب شما حداقل سه ساعت باشد
بهترین صبحانه ممکن در روز کنکور کنجد، عسل، خرما یا مقداری ارده به همراه شیره انگور و یک استکان چای است. مواد غذایی ذکر شده در عین کم حجم بودن انرژی بالایی داشته و به این دلیل که انرژی آنها به مرور آزاد می شود، در طول امتحان به بالا بردن بازدهی شما کمک بسیاری خواهند کرد
دیدگاه
هنوز بررسیای ثبت نشده است.